De Wereldboom
Home>Groepen>Groep 5>Gouden weken in groep 5

Gouden weken in groep 5

vrijdag 11 oktober 2019

Bij ons in de klas staan de eerste weken in het teken van de Gouden Weken. In deze eerste week zijn we druk geweest met de kernwaarden van onze school.
Talent, Veiligheid, Groei en Plezier.
Bij elke kernwaarde hebben de kinderen een passende activiteit moeten volbrengen om een code te krijgen die uiteindelijk het geheime kistje zou openen!
Kernwaarde 1 (talent) ontrafel samen het hartjes mysterie, de houten denkspellen en de Rubik’s cube en verdien de 1e code!
Kernwaarde 2 (veiligheid) zorg de hele dag met je groepje voor je nieuwe vriendje ei zodat hij/zij geen schade oploopt. We zorgen voor elkaar!
Kernwaarde 3 (groei) zorg met je groepje voor het kleine ei het water en zie wat er zal gebeuren in de loop van de tijd. Hij groeit, wordt groter. Alles wat aandacht krijgt groeit. Zo groeien ook wij, allen op onze eigen manier en ons eigen tempo.
Kernwaarde 4 (plezier) het geopende kistje met de sleutel met sleutelhanger die ons hopelijk dit jaar blijft herinneren aan onze kernwaarden zodat we er samen een SUPER jaar van kunnen maken 😊