Studiedag - mooie leermomenten
15 september 2020

Studiedagen zijn voor ons mooie en goede momenten om met het team inhoudelijk over het onderwijs te praten. Waar staan we? Wat is onze volgende stap? Wat we nu doen, doen we dat goed? Wat is nodig om het nog beter te laten gaan? Zo worden we samen elke dag een beetje beter!

 

Tijdens het thema projectleren/portfolioleren hebben we met elkaar nagedacht over hoe we kinderen tijdens de lessen nog meer eigenaarschap kunnen geven. Hoe kunnen we samen met kinderen nog betere onderzoeksvragen stellen. We hebben nagedacht over diverse verwerkingsvormen zodat kinderen hun talenten hier ook bij in kunnen zetten. De kinderen zijn dan nog meer betrokken bij de thema’s.

 

Tijdens elk thema ontvangt u van de leerkracht ook een informatieblad zodat u als ouder ook meer betrokken wordt en bent bij het onderwijs. En daardoor ook weet wat er op school gebeurt.

 

De leerkrachten van de onderbouw hebben tijdens de studiedag ook nagedacht hoe we nog doelgerichter en planmatiger kunnen werken. Wat hebben de kinderen nodig? Wat heeft de leerkracht nodig?

 

Mooie leermomenten. Samen worden we elke dag een beetje beter voor de best mogelijke ontwikkeling van uw kind.

Agenda
Groep 1 t/m 3: wisselen biebboeken
27 novemberLees verder
Leerlingenraad 2/4
27 novemberLees verder
18.00 MR - vergadering 3/6
1 decemberLees verder
19.30 uur Klankbordgroep 2/4
3 decemberLees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren