Zomercarnaval op De Wereldboom
4 juni 2021
prOp De Wereldboom is op 4 juni j.l. een verlaat  carnavalsfeest in alle hevigheid losgebarsten. Vanwege de situatie rondom Covid-19 ging het gewone carnavalsfeest in februari niet door, maar dat is dubbel en dwars goedgemaakt. 
De leerlingen, collega's en enkele hulpouders kwamen prachtig verkleed het schoolplein op. In verschillende vakken werden de leerlingen verwelkomd door de democratisch gekozen prins en prinses. Prins Sam en Prinses Mirthe hebben twee weken geleden actief digitaal campagne gevoerd, samen met nog een aantal leerlingen van groep 8. De leerlingen uit alle groepen mochten middels een stemformulier hun stem uitbrengen en de prins en prinses kregen een bord in hun voortuin, zodat heel Almelo kon zien dat zij tijdens het zomercarnavalsfeest de baas waren.
Ondanks het feit dat er vooral gefeest werd met de eigen klas, vanwege de nog geldende beperkingen, was het feest een fantastische opsteker voor alle leerlingen. Er waren o.a. een ballonnenclown, een springkussen, een popcornmachine en de carnavalsmuziek schalde over het plein. Op De Wereldboom is normaal gesproken een optocht door de stad met carnaval en we hopen dit volgend jaar februari weer te kunnen doen. Grote dank aan alle hulpouders en de organisatie. Het was een onvergetelijke dag!
Agenda
Studiedag team alle leerlingen vrij
16 februariLees verder
Rapport mee naar huis
17 februariLees verder
Voorjaarsvakantie
19 februariLees verder
Oudergespreksweek
28 februariLees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren