Inschrijving nieuwe leerlingen

Ieder kind is welkom bij ons op school ongeacht de levensbeschouwelijke achtergrond. Voorwaarde is wel dat de doelstellingen en de middelen van de school door deze leerlingen en hun ouders worden gerespecteerd.

 

Kom gerust eens binnen! U bent altijd welkom! Als u een rondleiding wilt of uw kind wilt inschrijven kunt u contact opnemen met Jeroen Oude Oosterik (directeur). Dan plannen we een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek mag u altijd uw kind(eren) meenemen, want zij moeten er ook een fijn gevoel bij hebben.

 

Jeroen Oude Oosterik. Bel naar: 0546 86 53 66 en/of mail naar: j punt oudeoosterik apestaart stichtingquovadis punt nl

 

Na het gesprek neemt onze interne begeleider Caroline van den Berg of één van de juffen Karin Oude Egberink of Merel Isendoorn van groep 1 contact met u op voor een intakegesprek. Zodat we zo goed mogelijk kunnen aansluiten bij de onderwijsbehoeften van uw kind.

 

Twee maanden voor vierde jaar kennismaken

Als uw kind 4 jaar is geworden, mag het naar school. Scholen kunnen kiezen op welke wijze zij de instroom van kinderen regelen. Voordat de kleuters geplaatst worden, neemt de groepsleerkracht contact met de ouders op voor kennismakingsmomenten. Dit gebeurt twee maanden voor uw kind vier jaar wordt. Wij streven er naar om elk kind zo spoedig mogelijk na zijn vierde verjaardag op school te laten komen.

 

Uitzondering

Een uitzondering hierop geldt voor de kinderen die in de maand december jarig zijn. Dit is een erg drukke maand waarin het kind veel indrukken opdoet. Te denken valt aan het Sinterklaasfeest en Kerstmis. Voor kinderen die in de maand december jarig zijn, geldt dat ze na de Kerstvakantie op school kunnen beginnen. Ook voor de kinderen die vlak voor de grote vakantie jarig zijn geldt een speciale regel. In overleg met de ouders wordt (vaak) bepaald dat het kind pas in het nieuwe schooljaar begint.

 

Geruime tijd voor de eerste schooldag van uw kind ontvangt u een uitnodiging om 5 ochtenden te komen kennismaken voor zijn/haar vierde verjaardag.

 

Definitieve inschrijving

U kunt hier het inschrijfformulier downloaden. Wilt u deze digitaal invullen? 

 

 

Agenda
Studiedag - kinderen vrij
2 aprilLees verder
Nieuwsbrief
3 aprilLees verder
Paasviering in de kerk
9 aprilLees verder
Goede Vrijdag
10 aprilLees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren