Op de hoogte blijven

Regelmatig geeft De Wereldboom een (digitale) nieuwsbrief uit. Daarin staan alle wetenswaardigheden van die periode vermeld. U vindt er interessante informatie over opvoedkundige zaken zoals lezen, pesten, gezond gedrag enzovoorts. De meeste informatie wordt gedeeld via de Klasbordapp. Zowel directie als de leerkrachten delen hierin belangrijke informatie en tevens houden de leerkrachten u op de hoogte van interessante zaken die in de groep en op school gebeuren. 

Privacy en gebruik beeldmateriaal 

We gaan zorgvuldig om met de informatie over u en uw kind(eren). Hiervoor hanteren wij het protocol "privacy en veiligheid" van onze stichting. Meer informatie over dit protocol kunt u vinden op onderstaande link.

https://www.varietas.nl/p/privacy-en-integriteit

Op onze website en in de Klasbordapp is allerlei informatie te vinden. Hier plaatsen we regelmatig foto’s van de kinderen.  We plaatsen uiteraard alleen foto's, wanneer we hier toestemming voor hebben gekregen. In de Klasbordapp kunt u bij "Privacy" aangeven of u toestemming geeft voor het gebruik van beeldmateriaal van uw kind(eren). 

Daarnaast vinden wij het belangrijk om te laten zien wat we op De Wereldboom allemaal doen. We maken hiervoor gebruik van verschillende media zoals Facebook, regionale kranten en Instagram. In de Klasbordapp kunt u ook hiervoor wel of geen toestemming geven.

Alle informatie in schoolgids

Aan het begin van het schooljaar krijgen de leerlingen een schoolkalender mee naar huis. De schoolgids is op onze website in te zien. 

De deur staat altijd open

U bent altijd welkom voor informatie, vragen en/of opmerkingen. Samen zijn wij De Wereldboom en samen groeien wij.